+ Meer informatie

Steun voor gemeenten met streekvervoer

Tuijnman: 10 miljoen voor tekorten

1 minuut leestijd

DEN HAAG — Minister Tuijnman van verkeer en waterstaat is bereid om tien miljoen bij te dragen in de tekorten van het openbaar vervoer. De bewindsman is woensdag tot overeenstemming gekomen met het BOS. Dit is het Beleidsorgaan Openbaar vervoer Subsidiërende gemeenten, een samenwerkingsverband tussen 41 gemeenten die

spraak regelen en dat wordt wel moeilijk als je als gemeente niet achter de plannen kunt staan", aldus de voorzitter van de BOS.

Meerjarenplan

Deze zegde toe dat de BOS in samenwerking met de grotere gemeenten in ons land zal gaan streven naar eenmeerjarenplan openbaar vervoer. In dit plan moeten de wensen van de gemeenten naar voren worden gebracht om zo beter de gemeentelijke wensen af te

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.