+ Meer informatie

De redactie ontving

1 minuut leestijd

van de deputaten voor hulpverlening in binnen- en buitenland (welk gebied valt daarbuiten?) het verzoek ae aandacht te vestigen op de collecte voor de hulpverlening die op zondag 6 februari a.s. wordt gehouden. Deputaten hebben naast enkele kleine projecten één groot project onder handen, waarvoor zij een beroep op de kerken doen: onderwijs in Suriname, aardbevingsschade te Wonomuljo (Celebes), gereedschappen voor aanleg of verbetering van wegen op Midden-Celebes 笠het landbouwproject op ons zendingsterrein. Graag wil de redactie aan dit verzoek voldoen. Nadere gegevens treft u aan in de publikatie van deputaten in de kerkbladen.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.