+ Meer informatie

Reg O-S

1 minuut leestijd

GELDERLAND — De heer W. Hol uit Geldermalsen, oud-raadslid voor de SGP, heeft om gezondheidsredenen bedankt als extern lid van de vaste commissie van advies en bijstand voor het verkeer. In zijn plaats is opnieuw een niet-raadslid benoemd, namelijk de heer P. J. de Jongh uit Geldermalsen, eveneens lid van de SGP.

van eire 153.000 gulden. Een krediet van 20.000 gulden is nodig om de bouw voor te bereiden voor een gymnastieklokaal. . Het gebouw komt bij de tennisbanen. geïnd. Indien iemand op het nieuwe, bestemmingsplan in het buitengebied wil vooruitlopen, dient hij per geval 65 gulden per te bebouwen meter te betalen.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.