+ Meer informatie

Autoprijzen weer omhoog

1 minuut leestijd

British Leyland Nederland in Gouda heeft in verband met de steeds verder stijgende prijzen van grondstoffen en de verbeteringen aan de verschillende personenauto's besloten een aantal prijzen te verhogen. De gemiddelde prijsverhoging bedraagt 2,83 procent en is vandaag van kracht geworden

De mini 850 kost nu ƒ 6.550,-, de Allegro 1100 ƒ8.595.- en de Triumph Dolomite ƒ 13.495,-. Een aantal typen, zoals de Mini 1275 GT, de Austin 1300 4-deurs, de 3500 modellen van Rover en alle Jaguarmodellen ondergingen geen prijsverhogingen.

Inmiddels heeft ook Ford Nederland tot een prijsverhoging besloten van gemiddeld 2 procent voor de Capri-serie. De verhoging is Ingegaan op 1 augustus j.l., maar opgemerkt dient te worden dat bij Ford's laatste • algemene prijsverhoging (op 24 juni j.l.) de Capri-serie in prijs onveranderd bleef.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.