+ Meer informatie

Vrouw gedood door botsing met paard

1 minuut leestijd

OOSTÉRWOLDE - De 30-jarlge Anita Mesken uit Appelscha Is zaterdagavond In Oosterwolde gedood door een botsing met een losgebroken paard, aldus gisteren de rijkspolitie in Oosterwolde.

De vrouw reed samen met haar 29jarige man en baby in een auto toen een op lïól jgeslagén" paard" plotseling de weg oCênlSB.^De aufó'botste frontaal op de viervoeter. De vrouw overleed in een ziekenhuis. Haar echtgenoot is zwaar gewond, terwijl de baby ongedeerd bleef.

Nieuw ten opzichte van het studiejaar 1989-1990 is alleen het voorstel voor een stop bij Oost-Europakunde, een bovenbouwstudie die aan Rijksuniversiteit Groningen kan worden gevolgd. De universiteiten adviseren voor deze studierichting een instroom van maximaal veertig studenten.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.