+ Meer informatie

.egiosnippers

2 minuten leestijd

ROTTERDAM - De politie heeft het levenloze lichaam van de 43-jarige vrouw C. B. in haar woning aangetroffen. Dat is maandag al gebeurd, zo heeft de politie gisteren bekendgemaakt. Het is nog niet zeker of de vrouw door een ongeval of een misdrijf om het leven is gekomen.

aan de Gedenklaan en collegevoorstel om dat elk Vrijheidslaan behoeven een jaar in het gemeentehuis in onderhoudsplan en 48 wo- Reeuwijk-brug te doen te ningen aan de Bleystraat gevoelig liggen voor de ineen onderhouds- en isola- woners van de kernen tieplan. Driebruggen en Waarder. SLIEDRECHT - SGPfractievoorzitter' ir. B. J. van der Vlies opent vrijdagmiddag de Sliedrechtse Kringloopwinkel. De kringloopwinkel, die is ontstaan uit een plaat.selijke SGPwerkgroep, gaat inmiddels uit van de Stichting Kringloopcentrum Sliedrecht en heeft geen directe binding meer met de SGP. SLIEDRECHT De bedrijfsdirecteur van de Sliedrechtse locatie van het Merwedeziekenhuis, F. H. van de Wiel, neemt volgende week dinsdag afscheid. Hij is benoemd tot algemeen directeur van het St. Jozefeiekenhuis in Kerkrade. SPRANG-CAPELLE Het zwembad in SprangCapelle voldoet niet meer aan de eisen van veiligheid en hygiëne en moet op korte termijn worden verbeterd. Volgens een raming is hiermee een bedrag gemoeid van ruim een miljoen gulden. In het bad komt een nieuwe zuiveringsinstallatie, de riolering wordt verbeterd en ook de gebouwen zijn toe aan een opknapbeurt. SPRANG-CAPELLE - In Sprang-Capelle is gisteren een afdeling opgericht van de Protestants Christelijke Ouderen Bond (PCOB). Dat gebeurde tijdens een voorlichtingsbijeenkomst in het Bond.sgebouw. Van de ongeveer 70 aanwezigen besloten er 35 lid te worden. WOUDENBERG - De nieuwe sporthal aan de Kennedylaan kost meer dan aanvankelijk is begroot. Het gaat om een tegenvaller in de bouwkosten van ongeveer 100.000 gulden. De tegenvaller houdt verband met niet voorziene hogere belkosten, zo blijkt uit de gisteravond aan de gemeenteraad aangeboden begroting.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.