+ Meer informatie

OTTAWA

1 minuut leestijd

tuig is gisteren voor de Canadese oostkust in zee gestort. Aan boord van de Boeing 727 waren volgens de Canadese televisie achttien mensen. Reddingswerkers hebben nog geen wrakstukken of slachtoffers kunnen ontdekken.

Het toestel, dat op weg was van het eiland Malta naar Miami in Florida, stortte neer op ongeveer 290 kilometer ten zuidoosten van Newfoundland. Voordat het contact werd verbroken, zond de bemanning een noodoproep uit dat het vliegtuig nauwelijks nog brandstof had. Het toestel, eigendom van Fawcett Airlines, had in IJsland nog bijgetankt.

De Boeing, die bij het laatste contact op een hoogte van 3000 meter vloog, vervoerde drie bemanningsleden en vijftien andere werknemers van de vliegmaatschappij.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.