+ Meer informatie

Kennismaking Evangelische Hogeschool

1 minuut leestijd

AMERSFOORT — Voor aanstaande EH-studenten zal een tweede kennismakingsdag gehouden worden op zaterdag 9 mei. Deze dag is ook bedoeld voor diegenen die nog niet weten wat en waar ze willen gaan studeren.

Op deze dag zal bijzondere aandacht worden geschonken aan het programma van de „School voor Journalistiek". Deze school, die uitgaat van de Stichting EH, biedt sinds 1 augustus 1980 een driejarige opleidmg, bestemd voor studenten die zich voorbereiden op de uitoefening van een beroep op het brede terrein van de massacommunicatie.

De kennismakingsdag wordt gehouden in het gebouw van de EH, Grot? Haag 23 te Amersfoort. De dag begint om 10.00 uur en zal om ongeveer 13.00 uur eindigen, 's Middags zullen toelatingsgesprekken worden gevoerd.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.