+ Meer informatie

Aantal verdachten in visfraudezaak blijft stijgen

1 minuut leestijd

MIDDELBURG/ARNEMUIDEN — Het aantal verdachten in de zogenaamde visfraudezaak blijft stijgen. Het speciale ondcrzoekteam van de rijkspolitie en de fiscale opsporingsdienst (FIOD) heeft deze maand weer 26 nieuwe aanhoudingen verricht. Het aantal verdachten in deze zaak is daarmee gestegen tot 86.

De nieuwe aanhoudingen vi^erden„ alle in Arnemuiden verricht. Het gaat om firmanten en medewerkers van de fa. 'Van B., van de fa. M. en om de fa. S en De R. Zij zouden voor resp. 375.000, 450.000 en 130.000 gulden aan visomzetten voor de belasting hebben verzwegen. De meeste verdachten hebben toegegeven niet volledig te zijn geweest in hun belastingaangifte. Het onderzoek in deze zaak wordt voortgezet.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.