+ Meer informatie

Een tweede samenkomst van de Synodale Commissie

1 minuut leestijd

Met gedemobiliseerde militairen, voornamelijk van het bataljon Veluwe van de O.V.W.-ërs, doch ook met verdere gedemobiliseerde militairen uit de provincies Noord-Holland, Zuid-Holland, Utrecht, Gelderland en de verdere noordelijke .provincies hoopt de commissie te houden te Barneveld en wel op D.V. Donderdag 8 Juli 1948.

Alle nadere bijzonderheden voor de daarbij betrokken militairen — mil. correspondenten en andere belanghebbenden volgen in ons volgend nr. en in schriftelijke mededelingen aan betrokkenen.

Bereids is hiervoor de gewaardeerde medewerking van predikant en kerkeraad der Geref. Gem. te Barneveld verzocht. Blijft allen hierop even attent!!

De Secretaris der Syn. Commissie,

B. ROEST, Scherpenzeel.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.