+ Meer informatie

Ds. A. A. Brugge doet intrede in Dordrecht

1 minuut leestijd

DORDRECHT - Ds. A. A. Brugge is gisteren bevestigd als predikant van de gereformeerde gemeente van Dordrecht. Hij kwam van Scherpenisse.

Consulent ds. W. J. Karels uit Hardinxveld-Giessendam leidde de bevestigingsdienst. Tekst van de preek was Hebreeën 12:22a en 24b.

Tijdens de intrededienst preekte ds. Brugge over Johannes 3:29-30. Thema was "De vriend van de Bruidegom." Na de preek volgden toespraken van ds. Brugge, van ds. M. Karens uit Werkendam namens de classis Dordrecht en de particuliere synode zuidwest, van ds. P. Molenaar namens de plaatselijke kerken en van ouderling A. D. M. Lambregts namens de kerkenraad en de gemeente van Dordrecht. De gemeente was een jaar vacant.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.