+ Meer informatie

Locale markt op een laag pitje

1 minuut leestijd

Op de lokale markt stond de handel gisteren op een laag pitje. Er kwamen weer veel bied- en laatkoersen tot stand, zoals bij Deli Atjeh die ƒ 30 hoger gevraagd werd en bij Tilburgsche Water, die ƒ25 lager onverkoopbaar bleek.

In gunstige zin staken er onder meer uit Tandjong Priok. Pakhoed en Blijdenstein. Verliezen, hoger dan het gemiddelde, vielen te constateren bij onder andere Inventum, Crane en Vezelverwerking.

De actieve markt gaf gedurende beurstij'd een gestage afbrokkeling te zien, zodat op enkele uitzonderingenn in de scheepvaarthoek na de koersen nog beneden die bij opening terecht kwamen. Het hardst ging het eigenlijk nog bij de internationals.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.