+ Meer informatie

foifceici

1 minuut leestijd

2e doen het goed, de kookboekjes van net Nederlands Zuivelbureau. En dat is logisch. Het zijn handige, duidelijke boekjes voor een lage prijs. Leuk om te kopen, maar ook om cadeau te geven. Nieuwste uitgave in de serie is "Zoet & hartig gebak". Bakken is voor velen een feest, het is iets gezelligs om te doen. In vroeger tijden bekwaamde men zich ook al in de bakkunst. De eerste taarten waren eenvoudige platte koeken, gemaakt van bloem en water, met toevoegingen van ingrediƫnten als: honing, eieren, boter en specerijen. Tegenwoordig maakt de professionele banketbakker de meest verfijnde "patisserie". In "Zoet & hartig gebak" staan recepten van allerlei soorten brood, gebak en koek. Wie de foto's ziet, zou zo aan de slag willen gaan. 41. 31-27,22x42; 42. 33x22, 42x33; 43. 39x17 en wint. 2x35,17-11, 26x8,11-6; en op volgt 17-11,2x16,18-13=. 16-2

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.