+ Meer informatie

INTERNATIONAAL THEOLOGISCH CONGRES

1 minuut leestijd

Van 21 tot 24 Juni zal D.V. in “De Leeuwenhorst” te Noordwijkerhout een Internationaal Theologisch Congres worden gehouden.

Initiatiefnemers zijn de Theologische Universiteiten te Kampen (Broederweg) en Apeldoorn en het Gereformeerd Wetenschappelijk Genootschap. Het thema is: De vitaliteit van de gereformeerde theologie. Sprekers en co-referenten zijn gereformeerde theologen uit alle werelddelen.

Aanmelding is mogelijk tot 15 maart a.s. bij het adres van het Comité ITC, Postbus 5026, 8260 GA Kampen, telefoon (05202-12878).

Na die datum kunnen aanmeldingen alleen gehonoreerd worden voorzover er logiesruimte beschikbaar is.

Predikanten en andere geïnteresseerden in de theologie, laat deze unieke gelegenheid niet voorbij gaan om op wereldniveau wetenschappelijk bij te tanken! (De voertaal op dit congres zal Engels zijn.)

Voor nadere informatie wordt verwezen naar een artikel in een vorig nummer van dit blad (1993-315) en naar het bovengenoemde adres.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.