+ Meer informatie

liance (I)

2 minuten leestijd

Hand Glorie is het motto, onder de directeur van de ting Alliance W. Frenkel, in een onferentie te houden op vrijdag 24 a.s. 15.00 UUT in Nieuwspoort te ivenhage, opening van zaken zal i over de wijze waarop een ict-directeur van het VNO, een ionaris van de Nationale teringsbank en twee nbtenaren van het Ministerie van nlandse Zaken en Landbouw en rij, de Nederlandse •tbelangen zeer grote schade m toegebracht en o.m. een icht van 350 miljoen gulden ••en lieten gaan". '.e wat mysterieuze uitnodiging ite vorige week de diverse ties van de Nederlandse citeitsmedia. Enige navraag lijkt len en is — achteraf gezien — zelfs loodzakelijk. De Stichting ice (letterlijk: verbond) blijkt drie eleden te zijn opgericht nadat het terie van Economische zaken ten had subsidies beschikbaar te n voor hen die een steentje zouden igen aan onze exportbevordering. 1 persbericht dat eind 1978 leen, werd door de Stichting de ide toelichting gegeven: „De ting Alliance werd opgericht met el de bevordering van de lationale economische iwerking en handel, met name die 1 de landen van de Derde Wereld EEG". Vervolgens ziet een ure het daglicht waarin niemand ;r dan minister-president Van ;t voorwoord voor zijn rekening ;. „Uw plannen getuigen van en fantasie, ook al zal er nog veel aan moeten worden bijgeschaafd. Ga met durf en energie verder op de ingeslagen weg", schrijft Van Agt.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.