+ Meer informatie

Vlekken op glas

1 minuut leestijd

Tegen vieze luchtjes in de kamer spoot ik enkele jaren geleden eens met een spuitbus met toiletverfrisser. Het gevolg is, dat ik telkens vlekken op mijn ramen zie als ze beslaan. Ik heb ze schoongemaakt met spiritus, ammonia, groene zeep enz. maar niets hielp. Antwoord — Waaruit u ziet dat vele „luchtverfrissers" erger zijn dan de agrarische luchtjes uit uw omgeving waartegen u spoot! Maar wij vrezen, dat u die vlekken er zelf niet af kunt krijgen. Daarvoor moet uw glas n.l. behandeld worden met benzeen of cyclohexanol. Deze stoffen zijn erg giftig en brandbaar. U zult daarvoor dan ook een vakman met gasmasker in de arm moeten nemen en na de wasbeurt zal uw kamer zeker een hele

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.