Europa. Daarnaast zijn er ook routebladen en allerlei inlichtingen over de Verenigde Staten en Canad^ beschikbaar. De genoemde bladen en gidsen worden tegen kostprijzen geleverd. De reiziger betaalt daarbij nog de porto- en verzendkosten. De Autovakantiekaart is gratis verkrijgbaar bij zo'n 700 reisbureaus of te bestellen voor/1,50 aan verzendkosten (postgirorekening 4498100 t.n.v. de Stichting Reisbelangen Nederland, Purmerend)."> Europa. Daarnaast zijn er ook routebladen en allerlei inlichtingen over de Verenigde Staten en Canad^ beschikbaar. De genoemde bladen en gidsen worden tegen kostprijzen geleverd. De reiziger betaalt daarbij nog de porto- en verzendkosten. De Autovakantiekaart is gratis verkrijgbaar bij zo'n 700 reisbureaus of te bestellen voor/1,50 aan verzendkosten (postgirorekening 4498100 t.n.v. de Stichting Reisbelangen Nederland, Purmerend)."> Europa. Daarnaast zijn er ook routebladen en allerlei inlichtingen over de Verenigde Staten en Canad^ beschikbaar. De genoemde bladen en gidsen worden tegen kostprijzen geleverd. De reiziger betaalt daarbij nog de porto- en verzendkosten. De Autovakantiekaart is gratis verkrijgbaar bij zo'n 700 reisbureaus of te bestellen voor/1,50 aan verzendkosten (postgirorekening 4498100 t.n.v. de Stichting Reisbelangen Nederland, Purmerend).">
+ Meer informatie

Door,,Auto Vakantie Service" gemakkelijk naar reisdoel

1 minuut leestijd

Met de eigen auto erop uit naar een bestemming in het buitenland raakt steeds meer ,,in", onder meer vanwege de sterke stijging van de prijzen van vliegvakanties. De reisbureaus zijn over het algemeen ingesteld op die — nu minder in de belangstelling staande — vliegreizen. Om hun een aantrekkelijk middel te bieden ten behoeve van de vakantiegangers met de eigen auto, heeft de Stichting Reisbelangen Nederland de Auto Vakantie Service gelanceerd. aan het gevarieerde assortiment van de ANWB. Maar als jë de (gedetailleerde) (deel)kaarten moet kopen, die van belang zijn voor een bepaalde route, dan moet je wel wat geld ervoor over hebben. Het principe van de Auto Vakantie Service nu, komt erop neer dat men voor weinig geld toch over een gedetailleerde routebeschrijving kan beschikken. Met behulp van de Autovakantiekaart kan men een route kiezen, die naar de bestemming leidt. Op een antwoordkaart noteert men vervolgens de diverse trajectnummers. Per nummer krijgt men dan een routeblad met beschrijving. Stichting Reisbelangen Nederland bundelt de routebladen (met wegenkaarten), zodat men naar eigen keuze en smaak een gedetailleerde omwegen" juist ,,met omwegen" de bestemming willen bereiken om daardoor de omgeving goed te leren kennen. bepaald gebied bevindt, is het mogelijk het binnenland in te trelcken met behulp van deze wegwijzers met toeristische en culturele informatie. De prijs van een toergids is 6 gulden. Op de Autovakantiekaart staan de nummers van de gidsen aangegeven. Verder ontvangt men een gratis lijst van hotels en campings langs de route en documentatie over het opgegeven reisdoel. De routebeschrijvingen zijn er voor een groot deel van "> Europa. Daarnaast zijn er ook routebladen en allerlei inlichtingen over de Verenigde Staten en Canad^ beschikbaar. De genoemde bladen en gidsen worden tegen kostprijzen geleverd. De reiziger betaalt daarbij nog de porto- en verzendkosten. De Autovakantiekaart is gratis verkrijgbaar bij zo'n 700 reisbureaus of te bestellen voor/1,50 aan verzendkosten (postgirorekening 4498100 t.n.v. de Stichting Reisbelangen Nederland, Purmerend).

Er zijn talrijke autokaarten op de markt, die het mogelijk maken de route uit te stippelen. Denk maar eens ZO RUSTIG MOGEL'JKE ALTERNATIEVE ROUTES DOOR OOSTENR'JK (ook voor caravans) ,\Wenen roure.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.