+ Meer informatie

Reagan herstelt zich goed

1 minuut leestijd

WASHINGTON — De Ameri^ kaanse president Ronald Reagan zal zaterdag terugkeren naar het Witte Huis, onvoorziene omstandigheden niet in aanmerking genomen. Dit is vrijdag door kringen 'm het Witte Huis bekend gemaakt.

Hij werd op 30 maart in het ziekenhuis opgenomen voor een spoedoperatie aan zijn linkerlong die bij een moordaanslag door een kogel was geraakt. De doktoren en medewerkers van de president lieten weten, dat Reagan naar diens eigen zeggen ligt te popelen om met het congres in de slag te gaan over zijn economische programma.

Reagan die gestaag herstelt van de schotwond in zijn borst heeft intussen al meer dan 36 uur lang geen last meer van koortsverschijnselen. Een van de twee kuren die hij kreeg als voorzorg tegen infectie is inmiddels al gestaakt, aldus dr. Dennis O'Leary, de medisch directeur van het Washington-ziekenhuis.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.