+ Meer informatie

Warenhuis in Lelystad

1 minuut leestijd

LELYSTAD — Onlangs hebben Aholt NV, Blokker en C en A Nederland overeenstemming bereikt met de gemeente Lelystad en de rijksdienst voor de Usselmeerpolders over de vestiging van een ABC-warenhuis in Lelystad. Voor Lelystad is dit het eerste warenhuis.

!| Zoals het er nu naar uit ziet kan de ABC-vestiging in Lelystad als eerste in Nederland haar deuren openen. In de overeenkomst is onder meer vastgelegd dat het ABC-warenhuis uiterlijk 1 oktober 1982 volledig in gebruik dient te worden genomen. ABC is een gezamenlijk project van Aholt, Blokker en C en A, waarbij per warenhuis in één ruimte pp niveau allerlei artikelen verkrijgÉaar zijn uitgaande van primaire behoeften van het winkelend publiek: eten, drinken, kleding en huishoudzaken. Het ABC-warMihuis zal worden gebouwd in het stadscentrum De Gordiaan op de plaats waar voorheen een Miro was gepland. Aholt NV zag echter van de plannen voor een Miro in oorspronkelijke vorm af.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.