+ Meer informatie

Hilversum 550 jaar

1 minuut leestijd

V HILVERSUM —Met een reeks van activiteiten gaat de gemeente Hilversum van 23 augustus tot en met 7 september het 550-jarig bestaan vieren. De organiserende „initiatiefgroep Hilversum" heeft afgezien van historische optochten of allegorische spelen, omdat dergelijke spektakelstukken veel geld kosten en ook omdat Hilversum geen al te rijke historie heeft.

Ook de buitenlandse werknemers zijn bij de festiviteiten betrokken. Zij verzorgen' een tentoonstelling over het leven in de thuislanden. In „Gooiland" zal een confrontatie tussen publiek en alle mogelijke vormen van expressie worden georganiseerd. Het gemeentebe<;tuur houdt een openluchtreceptie.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.