+ Meer informatie

nieuws VOOR EN UIT DE AFDELINGEN

1 minuut leestijd

Wezep (Gld.). Tot onze grote vreugde vernamen wij dat in de Pinkstercollecte te Wezep een gift van ƒ1.000, — was gevonden. Wij zeggen de onbekende geefster of gever heel hartelijk dank voor dit blijk van meeleven met ons Zendingswerk. God de Heere zegene de geefster of gever en deze gave.

Stellendam. Van onze correspondente, Mevrouw H. Keijzer-Van Driel ontvingen wij een opgaaf van 27 nieuwe leden. Dit is een prachtige aanwinst, waarvoor we zeer dankbaar zijn. Mevrouw Keijzer schreef ons dat zij de volgende maand de rest van de nieuwe leden zou opgeven. Er is in deze gemeente dus wel een flinke actie gevoerd om het ledental omhoog te krijgen. Deze actie is bijzonder goed geslaagd. Hartelijk dank er voor.

Meerkerk. In deze gemeente is de heer J. H. E. Schilling, onze correspondent er op uitgegaan om leden te werven. Het resultaat was, dat hij ons 16 nieuwe leden kon opgeven. Ook hem zeggen wij hartelijk dank voor deze mooie aanwinst. Wij hopen dat vele correspondenten en afdelingen het goede voorbeeld van deze twee correspondenten zullen volgen.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.