+ Meer informatie

BOEKAANKONDIGING

2 minuten leestijd

Bij de uitgever J.H. Kok, Kampen, verscheen:

Robert Louis, Remi Mens en Henk Teutscher, Het leven hangt aan een zijden draad, 152 blz., f. 17,90. Oorgetuigen verteilen over 20 jaar telefonische hulpdienst. Een instructieve publikatie over het werk van de THD.

Els de Graaf, Wie overwint, 55 blz., f. 6,90. De schrijfster belegt met haar man bijeenkomsten voor de Volle Evangeliegemeente te Utrecht. In dit boekje schrijft ze over Het plan van God met de mensen.

Ds. HJ. Smit, Een nieuw Jeruzalem voor een nieuw Israël, 79 blz., f. 9,90. De schrijver is voorganger van het Kerkgenootschap van de Zevendedagsadventisten. Hij beschrijft in dit boekje de geschiedenis van Israël vanaf Abraham tot de Wederkomst van Jezus. De titel zegt hoe hij zich Israël denkt en waar hij het in de geschiedenis zijn plaats ziet innemen.

Hans Bouma, We leven op een slagveld, 47 blz., f. 7,50. Een poging om de hedendaagse natuurcatastrofe te schetsen. Zelf noemt hij dit boekje een bijdrage aan een theologie van het natuur- en milieubeheer.

Pe Faber, Achtergronden van stotteren en spreekangst, f. 14,90. Een boeiende bespreking van een wel bekend, maar weinig verklaard verschijnsel.

Klaas van Elsäcker, Zo ik niet had geloofd, 32 blz., f. 7,90. Een fijnzinnig bundeltje gedachten. Reeds eerder verscheen bij Kok zijn debuut.

Sipke van der Land, De mooiste gedicnten van Jacqueline van der Waals, 48 blz., f. 9,50. Een mooie bundel van de bekende en geliefde dichteres.

Dieuwke Winsemius, Anna Maria van Schuurman, 328 blz., f. 27,50. Een prachtige roman over deze bekende vrouw uit de zeventiende eeuw. Er verscheen reeds een tweede druk.

Van de Uitgeverij Sterk, Texel:

Ds. H.G. Abma en ds. A. Vergunst, Leven.... of dood? 39 blz., f. 3,00. Een brochure over de abortusproblematiek van een politicus en een preek over Psalm 139 van ds. Vergunst.

Prof. G. Wisse, De dood en het hiernamaals, geb., 151 blz., f. 14,75. Een vijfde druk - in herziene spelling - van een bekend boek van prof. Wisse over het vraagstuk van de dood, met aandacht voor de onsterfelijkheid van de ziel, het spiritisme en andere facetten van het thema.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.