+ Meer informatie

Tijdens vakantie politietoezicht in Papendrecht

1 minuut leestijd

PAPENDRECHT — De rijkspolitie Papendrecht vindt het noodzakelijk dat, nu de vakanties weer voor de deur staan, voorbereidingen worden genomen om eigendommen die achterblijven te beschermen.

Onder het motto „Terwijl u gaat, de Rijkspolitie Papendrecht waakt" zal de politie deze zomer gratis formulieren verstrekken waarop kan worden vermeld de vakantiebestemming, de vakantie-periode en contactadressen en de familieadressen. Juist in de vakanties kunnen schades, ontstaan door inbraak, wateroverlast of andere calamiteit, nog groter worden.

De rijkspolitie biedt die mensen waarvan bekend is dat zij mét vakantie zijn, extra toezicht aan. Ook de hoofden/directeuren van de scholen, eigenaars van bedrijven worden dringend verzocht melding te maken van hun afwezigheid en wie in de vakantie-periode bereikbaar is.

De politie zal aan een ieder die een formulier heeft ingevuld en daarmee gebruik wil maken van het extra politietoezicht nog eens 10 vakantie-tips verstrekken.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.