+ Meer informatie

Vierde druk voor rapport Schriftgezag

1 minuut leestijd

LEUSDEN — Het rapport over de aard van het Schriftgezag „God met ons", dat in februari als dubbel-special van „Kerkinformatie" het officiële orgaan van de Gereformeerde Kerken in Nederland, verscheen, is aan zijn vierde druk toe. Daarmee is de totale oplage op 60.000 exemplaren gekomen. Vanwege de belangstelling in het buitenland is een Engelse vertaling in voorbereiding.

Het toerustingscentrum in Leusden heeft inmiddels de al aangekondigde leeswijzer voor het rapport samengesteld, die heden is verschenen. Titel: „De aard van het Schriftgezag - hoe lezen we dit rapport en hoe werken we ermee in de gemeente?"

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.