+ Meer informatie

Capucine

1 minuut leestijd

1 eetlepel basterdsuiker, 2 bekermes Bulgaarse yoghurt, 4 halve perziken, l eetlepel water, 2 eetlepels oploskoffie, '/2 liter vaniUevla, Vz dl slagroom, '/z eetlepel kristalsuiker, 1 eetlepel gehakte noten.

Klop de basterdsuiker door de yoghurt en doe deze in 4 hoge glazen; Leg hierop in elk glas een halve perzik. Los de poederkoffie op in 1 eetlepel heet water en roer dit door de vanillevla. Verdeel de zo verkregen koffievla

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.