+ Meer informatie

Jong geleerd

1 minuut leestijd

Annet (3) bekijkt in de koestal de vorken waarmee papa het voer voor de koeien gooit. Zegt dan: „Mam, alle bezems van papa zijn lek."

Toen Joke (6) voor het eerst twee paardestaartjes in had, noemden verschillende mensen haar Pippi Langkous. Ze had een paar dagen het haar los gehad maar vroeg toen op een dag: „Mag ik m'n langkousjes weer in?"

Hendrik (5) heeft een zusje (5 mnd.). Door het vele liggen heeft ze een kaal rondje op haar achterhoofd. Hendrik wijst ernaar en zegt: „Daar domt later d'r staartie aangroeien!!

Joep (10) heeft wat moeite met woorden als luxaflex en mestinjectie: „Ik heb de illustraties omhoog gedaan om te kijken hoe ze de mest infecteerden."

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.