+ Meer informatie

Viering Kerstfeest in open lucht op vesting Naarden

1 minuut leestijd

NAARDEN Op de vesting van Naarden wordt in de kerstnacht een openlucht-kerstviering gehouden. Het is dit jaar voor het eerst dat deze vorm van Kerstfeest vieren in het Gooi plaatsvindt. Het thema voor de nachtelijke bijeenkomst is: Er zijn geen grenzen meer.

Een korte meditatie wordt gehouden door ds. J. M. Westrate, predikant van de vrije evangelische gemeente in Bussum. Het muziekvendel Nardick uit Naarden zal onder leiding van P. H. Rieke de samenzang begeleiden. Een bekende inwoner van Naarden zal het kerstevangelie op rijm lezen.

Deze vorm van Kerstfeest vieren is volgens het persbericht „bedoeld voor de mensen voor wie de kerk een te hoge drempel heeft, maar die wel het Kerstfeest willen vieren". „Deze openluchtviering is niet aan een kerk gebonden en zal daarom ook veel mensen aanspreken".

De bijeenkomst wordt om 23.00 gehouden op het Ravelijn aan de Burg. Van Wettumweg in het parkje bij het verzetsmonument in Naarden en duurt ongeveer 35 minuten.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.