+ Meer informatie

Explosie vernielt boerderij

1 minuut leestijd

SOMEREN (N.Br.) — Een leegstaan! de boerderij in So'meren-Heide (genï Someren) is maandagavond laat dool een explosie goeddeels verwoest. Er deden zich geen persoonlijke ongelukkeij voor.

De explosie is veroorzaakt door eer grote hoeveelheid explosieven. Ort welke explosieven het gaat en op welkt wijze ze zijn gebruikt is niet bekend Deskundigen van de explosievenopruimingsdienst hebben in de ruïnt nauwelijks sporen teruggevonden.

De boerderij werd door de eigenaai gebruikt als opslagruimte. De omgeving is urenlang afgezet geweest omdai de brandweer en de politie bang wareii voor nog meer ontploffingen.

Het afgelopen jaar zijn in Someren nog twee panden door explosies verwoest. In geen van beide gevallen werd de oorzaak achterhaald. De politie is ei van overtuigd dat er naar alle waar-, schijnlijkheid een relatie bestaat tussen de explosie van maandagavond er de ontploffingen die eerder plaats vonden.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.