+ Meer informatie

Jubileum 'Cantilena'

1 minuut leestijd

Op 30 september 2006 organiseert het jongerenkoor 'Cantilena' te Werkendam een zangavond in de Grote Kerk te Dordrecht, in verband met hun 1 5-jarig jubileum. De avond staat onder leiding van ds. M. Karens. De collecte van deze avond is bestemd voor de Jeugdbond en het Shaare Zedek Ziekenhuis.

Medewerkende koren: • Jongerenkoor 'Cantilena' onder leiding van Peter Wildeman, organist Anton de Raad; 'Shaare Zedek Koor' onder leiding van Henriëtte de Bat, organist Arie van der Vlist. Piano: Peter Wildeman en Arie van der Vlist.

Aan de uitgang zal een collecte worden gehouden ter bestrijding van de onkosten. De toegang is gratis. Aanvang 19.30 uur.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.