+ Meer informatie

Ultimatum FNV aan NS-directie

1 minuut leestijd

UTRECHT (ANP) - De kaderleden van de Vervoersbond FNV bij de spoorwegen hebben gisteravond besloten op Prinsjesdag tijdens het uitspreken van de Troonrede te staken.

De actie gaat niet door als de directie van NS voor maandagmiddag twaalf uur garandeert dat de kabinetsmaatregelen met betrekking tot de Ziektewet en de wao geen gevolgen zullen hebben voor de overeenkomstige regelingen voor het spoorwegpersoneel.

De Vervoersbond FNV is de grootste bond bij NS. De spoorwegvakbond FSV heeft donderdag besloten niet mee te doen aan het stilleggen van het treinverkeer. De Vervoersbond CNV neemt vandaag een definitieve beslissing.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.