+ Meer informatie

Geld voor luiden uurwerk kerk

In gemeenteraad Putten

1 minuut leestijd

PUTTEN — De raad wordt donderdag gevraagd een bedrag van 5.250 gulden beschikbaar te stellen voor de aansluiting van het torenuurwerk (in de oude Hervormde kerk) op de moederklok in het gemeentehuis.

Bij het samenstellen van de begroting van de dienst gemeentewerken 1981 bestond nog geen inzicht in de te verrichten werkzaamheden en kosten van het aansluiten van het torenuurwerk en de luidklokken op dé' M.S.-kwartsmoederklok in het gemeentehuis.

De door de Provinciale Gelderse Electriciteitsmaatscïiappij 'verzorgde aansluiting in de toren is^ zeer oud, reden waarom bij de reconstructie van het Kerkplein de oude aansluiting is vernieuwd. De kosten van deze vernieuwing zijn niet opgenomen in het door de raad beschikbaar gestelde krediet voor deze reconstructie.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.