+ Meer informatie

Tweede kerkdienst Chr. Geref. Kerk Doetinchem

1 minuut leestijd

 AI geruime tijd houdt de Christelijk Gereformeerde Kerk te Doesburg 's zondagsavonds om 6 uur een extra kerkdienst in gebouw „Het Anker" aan de Leerinkstraat te Doetinchem voor haar leden en voor belangstellenden die in deze plaats of in de omgeving daarvan wonen.

Nu heeft de kerkeraad onlangs besloten (bij wijze van proef) met ingang van 4 april a.s. ook over te gaan tot het houden van een morgendienst. Dit gebeurt om twee redenen:

 de avonddienst wordt regelmatig zo goed bezocht dat een tweede dienst gerechtvaardigd lijkt en

de gemeente Doesburg is de laatste jaren zo gegroeid dat er 's morgens in liet kerkgebouw aan de Ooipoortstraat gebrek aan plaatsruimte is ontstaan.

 Omdat „Het Anker" niet voor twee Christelijk Gereformeerde diensten beschikbaar was, zullen deze diensten per 4 april a.s. worden gehouden in de Hervormde „Goede Herderkerk" aan de Eikenlaan en wel 's morgens om 11.15 uur en 's avonds om ,6 uur.

De diensten zullen in de regel worden geleid door ds. H. W. Eerland te Doesburg en door ds. A. Bijkerk te Aalten

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.