+ Meer informatie

Motor voor je opblaasboot

1 minuut leestijd

Niets is leuker dan spelen in en op het water. Lekker zwemmen, roeien en poedelen: echt iets voor de vakantie. Misschien hebben jullie wel een opblaasboot. Leuk is dat hè.

Weet je wat er nu te koop is? Een buitenboordmotor, die je voor je boot kunt gebruiken. Het is een 12 Volts motor, speciaal bedoeld voor opblaasbootjes. Volgens de fabrikant, Van de Sar in Kaatsheuvel (tel. 04167-74493), is hij met één druk op de knop makkelijk te bedienen.

Roeien is niet meer nodig. Je kunt je boot zelf rondsturen door slootjes, plassen en vijvers. Met een gangetje van zes kilometer per uur kan de boot twee uur lang varen. Daarna moet je de accu thuis weer gaan opladen. De buitenboordmotor kost inclusief accu en lader, schrik niet, 192 gulden. Enne... pas op dat je geen andere boten of waterplanten beschadigt. Trouwens, het lijkt me niet zo leuk voor de zwemmers in een meer, als er zo'n boot-met-motor langs je heen vaart...

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.