+ Meer informatie

PROKON MEUBELEN VOORDELIG VAKWERK

1 minuut leestijd

Prokon betekent: producent konsument. Meubelen van Prokon worden direkt van de fabriek aan de konsument geleverd: dus uw voordeel. Prokon levert eiken boekenkasten met massief front, gemaakt van eerste klas hout en met zorg vervaardigd. Prokon boekenkasten zijn er in twee uitvoeringen: een open uitvoering (zonder deurtjes onderin) en een gesloten uitvoering (met deurtjes onderin). Hiernaast is een kast in gesloten uitvoering afgebeeld. De plank- en luifeldiepten zijn bij alle uitvoeringen gelijk: plankdiepte 30 cm., luifeldiepte 38 cm.. De afstand tussen de planken is 30 cm., onderin 40 cm.. Hoogte en breedte zijn verschillend. Zie daarvoor het schema in de bestelbon. • Leveriijd 4 • 6 weken. ' Bijdrage vervoerskosten:

/ 25.— per kas'. * Betaling è kontant bij

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.