+ Meer informatie

JERUZALEM

1 minuut leestijd

• MOSKOU (AFP) - In de Kaukasische republiek Armenië heeft het defensiecomité een oproep tot gewapende mobilisatie gedaan „ter verdediging van het vaderland", aldus het Sowjetpersbureau TASS. Het comité, dat in mei door de Armeense president, Levon Ter Petrossian, is opgericht, roept alle mannen op die „geschikte gevechtswapens" hebben zich voor vanavond aan te melden bij regionale bureaus om „bevelen in ontvangst te nemen". Ook vraagt het comité burgers die niet aan gevechten kunnen deelnemen, wegens hun gezondheid of familieverplichtingen, hun wapens bij de bureaus af te geven.

De Israëlische vlagfabrikant Jischak Berman toont hier een Syrische vlag, die hij alvast maar in groten getale maakt, mochten de onderhandelingen met buurman Assad toch doorgaan en iets positiefs opleveren. poto EPA

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.