+ Meer informatie

Glazen schuifdak

1 minuut leestijd

Bij het naderen van de zomer krijgen steeds meer automobilisten interesse in een schuifdak in hun auto. Er zijn schuifdaken in allerlei vormen en maten en ze kunnen vrijwel in elke auto ingebouwd worden. De eenvoudigste en goedkoopste constructie is een glazen plaat die liien bij warm wéér uit het dak kan verwijderen. De fraaiste is een elektrisch schuifdak dat door middel van een Een schuifdak zorgt bij warm weer voor ventilatie en verfrissing. druk op de knop in iedere gewenste positie gezet kan worden.

Het nieuwste en meest luxueuze model is het ,,Sky-Top" elektrisch bediend glazen schuifdak uit Amerika. Dit glazen dak zorgt in gesloten stand voor veel licht in de auto. In geopende stand zorgt het voor ventilatie en voor veel frisse lucht bij warm weer. Een automatische windvanger voor komt onaangename luchtwerveUngen in het interieur. Het ,,SkyTop" wordt geleverd met bronsof zilverkleurig glas en kost ƒ 2.600,- inclusief montage.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.