+ Meer informatie

Kamer neemt afscheid van Veling

1 minuut leestijd

DEN HAAG - De Tweede Kamer heeft gisteren afscheid genomen van ChristenUnie-kamerlid Veling. "Ik betreur het dat ik maar zo kort in de Kamer actief heb kunnen zijn", schrijft Veling in zijn afscheidsbrief.

Kamervoorzitter Weisglas gaf gisteren, zoals altijd gebeurt in dit soort situaties, een korte reactie op de afscheidsbrief. Hij noemde daarbij "de soliditeit, het gevoel voor humor en de collegialiteit" van Veling, een man "die een uitslag van de verkiezingen niet onberoerd heeft gelaten."

In zijn brief dankt Veling namens zijn vrouw voor de vele blijken van meeleven. Veling wordt binnenkort opgevolgd door A. Slob.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.