+ Meer informatie

MARTELAREN-BOEK

1 minuut leestijd

Er worden pogingen aangewend om dit boek opnieuw uit te geven. Naar we vernamen hebben zich al vele belangstellenden voor een exemplaar daarvan opgegeven, maar nog niet voldoende om tot een financieel verantwoorde uitgave te komen. Het gaat om de Histone der Martelaren, die om de getuigenis der evangelische waarheid hun bloed gestort hebben. De titel is nog veel langer. De oorspronkelijke uitgave is van Adrianus Haemstedius. Daama zagen verschillende uitgaven het licht. Die zijn uitverkocht en alieen tweede hands te verkrijgen. Het is een belangrijk werk, dat men niet in een keer uitleest, maar zich wel leent voor onderzoek en de belangstelling zeker gaande kan maken voor het lijden van velen, die getrouw geweest zijn tot in de dood.

Wanneer het tot een uitgave komt zal een exemplaar wel f 90,— kosten, maar daar heeft men dan ook een boek voor van 1100 biz. van groot formaat.

Indien men hier interesse voor heeft, kan men zich daarvoor aan mij opgeven.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.