+ Meer informatie

WOLPHAARTSDUK

1 minuut leestijd

Een voorbijfietsende inwoner van Wolphaartsdijk heeft het gistermorgen twee bankovervallers lastig gemaakt door met een van hen op de vuist te gaan. Tijdens de worsteling belandde de tas met het geroofde geld hardhandig op het hoofd van de kordate man, maar kwam er gelijkertijd 1500 gulden op straat terecht. De rovers verdwenen met een handlanger in een vluchtauto. Kentekenonderzoek bracht de politie op het spoor van twee inwoners van Souburg. Nummer drie is nog op vrije voeten. De gemaskerde en gewapende mannen namen zo'n 5000 gulden mee bij de Rabobank in Wolphaartsdijk. Dit deelde persvoorlichter A. L. Aerts van de gemeentepolitie Goes gisteren mee.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.