+ Meer informatie

Veenendaal gaat niet bemiddelen bij geldnood

1 minuut leestijd

VEENENDAAL — B en w hebben geen kontakt opgenomen met plaatselijke banken om huizenbezitters, die financiële problemen hebben, te helpen.

Dit zegt het college in antwoord op vragen van de heer A. de Graaf raadslid voor het RPF. Als het tot gedwongen verkoop van een woning komt, dan zal in overleg met de direkteur van de sociale dienst en de betrokken bankinstelling geprobeerd worden een voor alle partijen zo gunstig mogelijke oplossing te vinden.

In de afgelopen maanden is in vijf gevallen, in verband met gedwongen verkoop, huisvesting verleend. B en w verwachten geen moeilijkheden bij leningen tot ongeveer 125.000 gulden. In zo'n geval zal de verkoopsom de geldlening overtreffen.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.