+ Meer informatie

Aanspkelijk

1 minuut leestijd

De W. verklaarde ter zittiikich pas na zijn daad te hebben gereajerd wat bij had gedaan. Volgens g4ge-deskundige districts-psychiateiStrobos was hij volledig aansprakelijlpor zijn moorddaad. Ook het psychiateh rapport loog er niet om en spraian een „infantiele persoonlijkheid, tgocentrisch eo bijzonder gevoelsa. Een man die iets wat hem dwars zyil elimineren".

Volgens officier van Justitie i D. R. Monteijn was er duidelijk spJe van moord met voorbedachten ra Mr. Monteijn wees er op dat verdate na zijn daad zelfs de koffiekopjes Wmeegenomen om vingerafdrukken 1 verwijderen". Er is geen sprake vl verminderde toerekeningsvatblheid want uit het psychiatrisch toort blijkt duidelijk dat hij het ook hafunnen laten", aldus mr. MonteijJHij vond een zware straf op zijn pi* en eiste daarom vijftien jaar celstraf, f

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.