+ Meer informatie

Lagere oyerheidsuitgaven is betere weg tot herstel

Mevr. Van Leeuwen wijst lastenverzwaring af

1 minuut leestijd

CKB-voorzitter H. van der Veer riep de leden van de bond op zich meer met de politiek te bemoeien en erop toe te zien dat de partijen ook kandidaten stellen die voor de belangen van het midden- en kleinbedrijf opkomen.

dat voor de loontrekkenden maar 2 a 3 procent was.

Prijzenoorlog

Uiteraard stond de algemene ledenvergadering van de CKB sterk in het teken van de huidige prijzenoorlog in de levensmiddelensector. De heer F. van der Geest, tweede voorzitter van Het Vakcentrum, het overkoepelend orgaan van de kruideniersorganisaties, vertelde dat momenteel gesprekken gevoerd worden met fabrikanten die absoluut onverantwoorde bodemprijzen vaststellen. Als deze gesprekken niel naar wens verlopen kondigde hij acties van de kruideniers tegen deze fabrikanten aan.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.