+ Meer informatie

egiosnippers

1 minuut leestijd

sectie verricht op het lijk. en W bruik is, mag tot half september open blijven. De gemeente Kampen heeft hiertoe gisteren besloten na onderzoek van het water. Gebleken is dat de kwaliteit van het water geen bedreiging voor zwemmers vormt. Het zwembad, dat niet meer aan de wettelijke eisen voldoet, is drie weken geleden gekraakt door gasten van de vlakbij gelegen camping. De gemeente is met de campingbewoners overeengekomen dat hun belangenvereniging tot de definitieve sluiting van het bad op 16 september verantwoordelijk is voor het toezicht op het gebruik en de waterkwaliteit. Dit is vastgelegd in een overeenkomst die gisteren is ondertekend. zet de komende jaren met 30 tot 50 procent stijgen. Na zijn daad ging T. naar huis, waarna zijn vader de politie belde. De aanleiding tot het misdrijf is volgens de politie nog onduideUjk.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.