+ Meer informatie

VERZOEK VAN DE PENNINGMEESTER

1 minuut leestijd

Aan mijn verzoek in het januarinummer om overmaking van het abonnementsgeld voor de nieuwe jaargang hebben vele kerkeraden voldaan, maar nog lang niet alle. Nu wij aan het mei-nummer toe zijn heb ik nog niet de helft van het totaal abonnementsgeld ontvangen en zodoende zie ik alweer de bodem van de geldkist.

Broeders mag ik nu een dringend verzoek tot u richten, ten spoedigste het verschuldigde over te maken? Iedere kerkeraad weet wel of hij aan mijn eerste verzoek heeft voldaan of niet.

Is het nu noodzakelijk, dat wij moeten overgaan tot incasseren per post, wat mij een hoop meer werk zal geven, en u moet dan minstens f 0,35 incasso-geld betalen. U weet, als u per postgiro betaalt luidt het nummer: 13500 Gem: Amsterdam, ten gunste van J. H. Duyker D 3298.

De penningmeester, J. H. Duyker.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.