+ Meer informatie

Stevige picknicktafel

1 minuut leestijd

Van deze goed ontworpen picknicktafel zul u veel plezier hebben. Door de eenvoudige constructie blijven de kosten en het werk tot een minimum beperkt. De aangebouwde banken kunnen niet rondslingeren en de tafel is bijzonder stevig van constructie. Het tafelblad is ca. 72 cm breed, 183 cm lang en 70 cm hoog. Maak de tafel van een weerbestendige houtsoort, zoals redwood, of maak hem van vure- of grenenhout en behandel hem met een weerbestendige lak. Tekening nr, 614RD geeft u alle constructiedetails en een specificatie van de benodigde materialen. De duplex barbecue op de achtergrond is steen voor steen gedetailleerd weergegeven op tekening nr. 847RD en voor het maken van een patio van flagstones, stenen of tegels vindt u alle informatie op tekening nr. 860RD (inclusief instructies voor het zelf maken van tegels). De tekeningen kosten respectievelijk 8,75, 12,50 en 5,00 gulden. Alle tekeningen samen: bestelnr. P6147RD, 19,75 gulden.

De tekeningen kunt u bestellen door het desbetreffende bedrag over te maken op postrekening nr. 3567600 van Karweipost, Vleuten, onder vermelding van het bestelnr. Na ontvangst van uw betaling sturen wij u de tekeningen per omgaande toe.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.