Digibron cookies

Voor optimale prestaties van de website gebruiken wij cookies. Overeenstemmig met de EU GDPR kunt u kiezen welke cookies u wilt toestaan.

Noodzakelijke en wettelijk toegestane cookies

Noodzakelijke en wettelijk toegestane cookies zijn verplicht om de basisfunctionaliteit van Digibron te kunnen gebruiken.

Optionele cookies

Onderstaande cookies zijn optioneel, maar verbeteren uw ervaring van Digibron.

Bekijk het origineel

Giftige stof maakte vlees mooi rood...

Bekijk het origineel

Bladerweergave niet beschikbaar
+ Meer informatie

Giftige stof maakte vlees mooi rood...

1 minuut leestijd Arcering uitzetten

UTRECHT — De 42-jarige slager G. J. K. uit Soest stond donderdag bij de economische politierechter in Utrecht, mr. T. A. W. Sterk, terecht, omdat de keuringsdienst van waren vorig jaar juni in zijn zaak constateerde, dat het tartaar dat hij verkocht, was bewerkt met het verboden nicotinezuur. Deze zwak-giftige stof zorgt ervoor, dat het vlees „mooi rood" in de vitrine ligt.

U heeft geen rechten om dit artikel te lezen Premium Artikel

Dit artikel is exclusief leesbaar voor abonnees met een RD-abonnement, een zesdaags abonnement op het RD of op de e-paper. Dit artikel lezen? Log in op uw EMG-account of neem een abonnement.

Inloggen Neem (proef)abonnement

Bekijk de hele uitgave van vrijdag 7 april 1978

Reformatorisch Dagblad | 30 Pagina's

Giftige stof maakte vlees mooi rood...

Bekijk de hele uitgave van vrijdag 7 april 1978

Reformatorisch Dagblad | 30 Pagina's