+ Meer informatie

Grote bende inbrekers aangehouden

1 minuut leestijd

TILBURG — Rechercheurs van de emeentepolitie Tilburg hebben de afelopen weken in samenwerking met oUega's uit Rotterdam en van de rijkslolitie in Breda, zeventien verdachten' n de leeftijd van 22 tot 51 jaar aangelouden, die zich schuldig zouden heblen gemaakt aan diefstallen ter waarde an 1,3 miljoen gulden. . Van de totale buit, bestaande uit lees, drank, textiel, speelgoed en sieaden kon voor een waarde van 1,1 miloen gulden achterhaald worden. Dit leeft de Tilburgse politie vrijdag belendgemaakt. De belangrijkste verdachten in deze aak komen uit Tilburg en Breda. VerIer zijn er nog arrestaties verricht in lotterdam en Amsterdam. De inbraken n diefstallen werden gepleegd in Roterdam, Breda,-Tilburg, Dongen en Bet. Volgens de politie van Tilburg is met Ie aanhouding van de zeventien verlachten een gevoelige klap toegebracht an de georganiseerde misdaad in het Vesten en Zuiden van ons land.

AMSTERDAM — De Amiterdamse recherche is vrijiag op verzoek van de officer van justitie in actie geEomen tegen zaken die er'an worden verdacht jetrokken te zijn bij de ille!ale verhuur en verkoop van ipeelfilms op videobanden. 3ij tien winkels en andere )edrijven deden recher:heurs om elf uur een inval, vaarbij zij de opdracht hadlen alle verdachte banden in jeslag te nemen en over te )rengen naar het hoofdbueau van politie.

ilBi»
ben veel druk uitgeoefend op. Evjrsdijk om zich beschikbaar te laten stellen. In een brief aan het CDA— Zeeland heeft Evérsdijk laten weten uiteindelijk voor het lidmaatschap van de Tweede Kamer te kiezen. De burgemeesterpost in Goes komt vrij door het komende pensioen van de heer Huber, de huidige burgemeester. hiermee te voorkomen dat er problemen ontstaan met de veerdienst als onverhoopt de aanleg van de vaste oeververbinding over en onder de Westerschelde niet door

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.