+ Meer informatie

Boekbespreking

1 minuut leestijd

VOOR HART EN HUIS, bijbels dagboek 1968. Uitgave J. J. Groen en Zoon N. V., Leiden.

Dit is een nieuwe uitgave. Het ligt in de bedoeling voor volgende jaren weer zo’n dagboek te doen verschijnen.

Voor elke dag is er een overdenking van een halve pagina en wordt vermeld welk Schriftgedeelte gelezen en wat gezongen kan worden. Debijdragenzijnvande hand van Ds. L. Vroegindewcy, Ds. M. Baan, Ds. A. Vergunst en C. J. Kesting, godsdienstonderwijzer, die ons voldoende bekend zijn. Zo hier endaar vindenwe tussen de teksl een foto of een tekening.

We hebben zo hier en daar enkele bijdragen gelezen om een oordeel te vormen over de inhoud van dit dagboek.

We beluisterden overal een Schriftuurlijk geluid. Het gaat er om in weinig woorden iets mee te geven voor elke dag.

Het is de innige bede van de medewerkers, dat deze en gene er werkelijk door gesticht, vermaand en getroost moge worden tot eer van Gods Naam en zaligheid van onsterfelijke zielen. Dit dagboek zal in onze kringenzeker instemming vinden. We willen het van harte aanbevelen.

Het is uitgevoerd Ln pocketvorm met fraai omslag en kost f 3,25.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.