+ Meer informatie

Meer bekentenissen in ontvoeringszaak

1 minuut leestijd

BREDA (ANP) - Nog drie verdachten van de ontvoering van de Prinsenbeekse zakenman Pierre de Jonge jr. hebben een volledige bekentenis afgelegd. Dit heeft de rijkspolitie In Breda bekendgemaakt.

In totaal hebben nu vier verdachten bekend. Het gaat om de 26-jarige shoarmazaakexploitant G. K. uit Etten-Leur, zijn 16-jarige broer T. K., zijn 30-jarige Nederlandse vriendin C. S. en de 26-jarige M. H. uit Dordrecht.

Om ieders rol in deze zaak precies in beeld te krijgen, zijn nadere verhoren nodig, aldus de woordvoerder.

Van de andere zeven verdachten, allen Egyptenaren, zijn er inmiddels vijf vrijgelaten. Dat zijn W. H. uit Voorburg, de medewerkers I. S., T. H. en A. K. van een grillroom in Gouda en I. S. uit Middelburg. Twee andere verdachten uit Middelburg, D. M. en M. G., worden nog nader aan de tand gevoeld. De vijf mannen en de vrouw die nog in verzekering zitten, zijn vandaag voorgeleid aan de officier van Justitie in Breda. De politie zal het recherchebijstandsteam maandag van dertig man terugbrengen naar vijftien.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.