+ Meer informatie

Overvallers RABO-bank gepakt

1 minuut leestijd

UTRECHT — De Utrechtse politie heeft donderdag in de loop van de middag twee mannen aangehouden, die ervan warden verdacht die morgen een kantoortje van de BABObank aan de Everard Meysterlaan in Utrecht te hebben overvsülen.

De 32-jarige C. L., zonder beroep, en zonder vaste woon- of verblijfplaats zou de overval hebben gepleegd. Hij bedreigde de kantoorhouder met een vuurwapen en ging er met ƒ2.500, vandoor Li een, naar later bleek gestolen, auto. De S4-jarige Utrechter L. van der T. wordt ervan verdacht hem behulpzaam te zijn geweest, door in de buurt met een auto op hem te wachten.

Beide mannen zwijgen tot nu toe, aldus de politie, in alle talen. Men heeft echter voldoende aanwijzingen tegen hen om hen nog enkele dagen vast te houden.

De aanhouding was mogelijk door de oplettendheid van enkele burgers, die het nummer noteerden van de auto waarin Van dér T. op L. zat te wachten. Belde mannen zijn in de woning van Van der T. aangehouden.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.